Tarjouskauppa - näin se toimii!

1.

Toimeksiantosopimusta tehdessä annamme myyjälle näkemyksemme tilastoihin perustuvasta kauppahinnasta. Tämän jälkeen määrittelemme ja sovimme yhdessä lähtöhinnan. Tämä on hinta, joka näkyy asunnon markkinoinnissa. Ostajat tekevät tarjouksia vain lähtöhinnasta ylöspäin.

2.

Kaikki asunnosta kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat ilmoittautua kyseisen myynnissä olevan Tarjouskauppa-asunnon seuraajaksi. Kun asunnosta tehdään tarjous, saavat ostajat sähköpostiin ilmoituksen uudesta tehdystä tarjouksesta.

3.

Asunnosta kiinnostunut tekee tarjouksen, ja se tehdään aina kirjallisesti ja lähtöhinnasta ylöspäin. Tarjoukset ovat voimassa aina vähintään 48 tuntia. Tarjouksen voimassaoloaika varmistaa sen, että muut kiinnostuneet asiakkaat ehtivät halutessaan tekemään omia tarjouksiaan.

4.

Henkilökuntamme edustaja esittelee tehdyn tarjouksen myyjälle mahdollisimman nopeasti.

5.

Kaikki tehdyt tarjoukset ovat avoimesti nähtävillä kotisivuillamme. Aikaisemmin tarjouksen tehneet sekä kohteen seuraajat saavat tiedon aina, kun kohteeseen tulee uusi tarjous.

6.

Saadessaan tarjouksen myyjä voi joko hyväksyä tai hylätä sen. Tämä on mahdollista kun tarjous on ollut voimassa vähintään 43 tuntia.

7.

Kun 43 tunnin määräaika on täyttynyt ja myyjä on päättänyt hyväksyä tarjouksen, päättyy asunnon myynti. Asunnon myyntiä seuranneet ja ostotarjouksen tehneet saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta.