Hinta-arvio asunnollesi

Mietitkö asuntosi myyntiä ja haluaisit tietää oman asuntosi hinnan?

Ammattitaitoinen välittäjämme laskee asunnostasi suuntaa antavan hinta-arvion kiinteistönvälittäjien käyttämän Hintaseurantapalvelun avulla. Hinta-arvio perustuu 2-3 vuoden sisällä toteutuneisiin asuntokauppoihin alueellasi. Välittäjä kertoo sinulle arvionsa puhelimitse kahden arkipäivän sisällä lomakeen lähettämisestä. Meillä arvion laskee aina välittäjä, ei robotti. Vahvuutenamme on erinomainen paikallistuntemus Raision alueen taloyhtiöistä sekä hintatasosta.

Otathan huomioon, että tarkan hinta-arvion saaminen edellyttää välittäjän arviokäyntiä, koska jokainen asunto on yksilöllinen ja hinnan muodostumiseen vaikuttavat mm. asunnon sijainti (kerros, kaupunginosa, maisemat), asunnon kunto ja koko, lähistöllä olevat palvelut sekä tehdyt/tulevat remontit.

Mikäli harkitset asuntosi myyntiä, kutsu välittäjämme maksuttomalle arviokäynnille saadaksesi tarkan, yksilöllisen ja luotettavan hinta-arvion asunnostasi. Sen voit tehdä soittamalla numeroon 044 355 5344 tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Lomakkeen kautta tehty arvio ei vastaa kirjallista arviota, eikä sitä voida käyttää virallisena arviona.