Vapaa-ajan tontti Turku Ruissalon puistotie 585

20100 TurkuRuissalon puistotie 585
50 000 € Kohde: 9706204

Kiinteistö Oy Y-Hovi on Ruissalon saaressa oleva lomakylä, jossa on tällä hetkellä 64 mökkiä omilla osakkeillaan. Nyt myytävä rakennuspaikka järjestetään osakeantina, josta ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa. Tontille on juuri valmistunut kunnallistekniikka, jonka liittymäkustannukset sisältyvät myyntihintaan.

Osakkeet oikeuttavat rakentamaan enintään 50 kerrosneliömetrin mökin, joka noudattaa asemakaavaa sekä Kiinteistö Oy Y-Hovin rakennustapaohjetta.

Hoitovastike on 700 euroa vuodessa. Kiinteistöä hoidetaan talkoilla, joihin osakkeen omistaja on velvollinen osallitumaan.

Sijainti

Perustiedot


Kohdenumero
9706204
Sijainti
  • Turku Ruissalo
  • Ruissalon puistotie 585
  • 20100 Turku
Tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Vapautuminen
Heti

Hinta ja kustannukset


Velaton hinta
  • 50 000 €
Myyntihinta
50 000 €
Lisätietoja maksuista
  • Osakkeen yhtiövastike on tällä hetkellä 700 euroa vuodessa. Sähköstä peritään korvaus kulutuksen mukaan. Vesimaksua ei tällä hetkellä ole, mutta sen periminen on yhtiöjärjestyksen mukaan mahdollista. Yhtiöllä on tilinpäätöksen 31.12.2017 mukaan pitkäaikaista lainaa, mutta kyseinen laina ei tule kohdistumaan myytävään osakkeeseen. Yhtiö saa vuokratuloja Villa Y-Hovista.

Lisätiedot


Kohteeseen kuuluu
Tie perille
Vesihuollon kuvaus
Kunnan
Viemäri
Kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä

Tontti


Tontin omistus
Vuokrattu
Vuokrasopimus päättyy
31.12.2047
Tontin vuokraaja
Turun kaupunki
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Lisätietoja tontista
Kaupan kohteena ei ole koko tontti, vaan rakennusoikeus tietylle kohdalle kiinteistöä (katso kartta ja kuvat). Tontin omistaa Kiinteistö Oy Y-Hovi, joka hallinoi vuokrasopimusta. Kaupankohteena on oikeus merkitä osakeannissa kiinteistöyhtiön osake, joka oikeuttaa rakentaa mökin. Mökin numeroksi tulee 11.
Tontin pinta-ala
66 774 m2
Rakennusoikeus
50 m2
Kaavoitustiedot
Myytävä osakeanti oikeuttaa rakentamaan enintään 50 kerrosneliömetrin mökin Turun kaupungin myöhemmin tarkemmin määrittelemään paikkaan Kiinteistö Oy Y-Hovissa. Mökki tulee rakentaa Kiinteistö Oy Y-Hovin rakennustapaohjeen mukaisesti.